24.1.2009

pitkästä aikaa... : )

Heipä hei kaikille!

Pitkästä aikaa taas kirjottelen. Eipä mitään sen kummempaa ole oikeen tapahtutnut.

Tänään olin ystäväni Elvin kanssa kattomassa tossa turun koiranäyttelyssä, siihen johon minä ja Pörri & Suvi ja jaja menemme huomenna.Paljon oli porukkaa ja huomenna on vielä enemmän.
Elvi aikoo ostaa glen of imaalinterrierin. Tämä rotu ei kuitenkaan ole mikään paras mahdollinen valinta ensimmäiseki koiraksi , on se sen verran jyty pakkaus. Juteltiin me parin "glennin" omistajan kin kanssa ja sitä nekin sanoivat, että monet opitut käskyt menee useasti "toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos". Elvi alkoi sitten miettimään, että olisiko jokin toinen rotu hieman helpompi näin ekaksi koiraksi. No, katsotaan mihin päädytään...

Äsken tuli into tehdä jonkinlainen temppu/agility rata tuohon pihalle vaikka siellä onkin melkeen 20cm lunta. No minäpä sitten tein! Renkaasta hyppyä, pijottelua yms. Otin koirat sitten yksi kerrallaan toteuttamaan rataa. Hyvin hän niillä meni molemmilla ja tietenkin juustoa palkaksi.

Nyt on rata siivottu ja henkeä haukottu. Kyllä on paljon piristävämpää kun ulkonakin on valoisaa. Tuo lumi tekee kyllä paljon mukavamman tunnelman!

Ollaan oltu myös kanien kanssa ulkona niinä keleinä kun sää on sen sallinut. Kyllä nekin on ilmoista nauttinut!Siellä ne kanit pomppii koirien joukossa.Varmaan ainoa kuva jossa noi otukset oivat paikallaan:)Niisku ja veeran edustava ilme :DMinä ja paksukais Nasu.Nasu on kyllä jotenkin ihmeellisessä asennossa kun se näyttää aikasta paksulta vaikka paksuhan se on, mutta ei nyt ihan noin paksu!


!!KIITOS KOMMANNEILLE!!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

no ei nyt nii hirveen kauaa :DD

-h

Veera Vebo Veppi Veeruska kirjoitti...

Joo Veeran tosi edustava ilme ja takki!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi Nasu!! pömppä:D söpö

Anonyymi kirjoitti...

ei me sitten hankittukkaan glenniä :D:D